06 aprilie 2012

Quick-Posts 17

  1. Astazi s-a lansat filmul American Reunion - Placinta Americana : Din nou pe felie in cinematografe. Din pacate inca nu a ajuns si in online, dar cum ajunge promit sa va dau link catre video si subtitrare. Mai jos aveti trailer-ul de la film

  2. Se pare ca nu putem trai fara zgomot. O camera izolata fonic din SUA poate absorbi pana la 99,99% din sunet, astfel incat iti poti auzi inima batand, sau chiar stomacul si plamanii! Cu toate ca toti ne-am dori un loc mai retras, mai linistit, fara galagie, se pare ca nimeni nu a reusit sa stea mai mult de 45 de minute in acea camera. Detalii aici

  3. Vladimir Draghia a fost dat afara din rolul burlacului din emisiunea cu acelasi nume de la Antena 1. Sincer, mi se pare o penibilitate acea emisiune, cu toate fufele care se cearta intre ele, care mai de care mai pitzi.

  4. Cristian Cioaca a fost achitat in dosarul violarii corespondentei sotiei sale, Elodia Ghinescu, pentru ca fapta sa nu mai constituie o infractiune din moment ce sotia sa a fost declarata moarta.

  5. Site-ul Directiei pentru Strategii Guvernamentale, www.publicinfo.ro a fost spart azi-noapte de catre Lulzcart (gruparea Anonops Romania). Nici in momentul de fata site-ul nu poate fi accesat. Pe site a aparut o poza trucata cu Basescu impreuna cu o serie de jigniri la adresa dansului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu