05 aprilie 2012

Cristian Preda la Sinteza Zilei

Foto: Antena 3
Acum cateva minute s-a terminat interviul lui Mihai Gadea cu Cristian Preda, din emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Cristian Preda a fost de o penibilitate rara. Da' oamenii astia din PDL ce au oare in capul ala de-l tin intre urechi? Chiar atat de indoctrinati sa fie? Merg invitati intr-o emisiune cu rating enorm, ca sa nu spuna nimic concret? 

Bine bine, inteleg ca e profesor universitar si poate devia de la subiect cu usurinta, inducand ascultatorilor mesajul unui discurs plin de continut, dar raspunde domnule la intrebari cu subiect si predicat: cum sa te enervezi doar pe Prigoana - ca vrea sa fii exclus din partid si ca a spus ca e de acord cu introducerea pedepsei cu moartea (fac o paranteza, ma solidarizez cu Preda in privinta asta, pedeapsa cu moartea e o ineptie ce nu o concep intr-un stat dezvoltat, netinand cont de o democratie) - si cu restul parlamentarilor din partidul tau sa nu ai nimic? Pai sa ajungi sa nu poti raspunde la intrebari privind bataia de joc ce  a avut loc in randul profesorilor, si nu numai, si sa te ratoiesti la Gadea ca tu nu raspunzi decat in fata oamenilor care te-au ales? Sa fiu in locul lui mi-ar fi rusine sa apar atat printre colegii lui de  breasla, profesorii, cat si printre electori.

P.S. Si inca se mai asteapta sa se rediscute excluderea lui din partid? DUPA ce a mers la Antena 3? la MOGUL? DUPA ce a declarat ca nu sustine un coleg de partid intr-o candidatura? Comic. Niste flori nu vrea de la PDL?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu