10 aprilie 2012

Instagram devine cea mai populara aplicatie pentru Android

Instagram este una dintre cele mai populare aplicatii, care pana nu demult era disponibila doar pe iOS. De curand a devenit disponibila si versiunea pentru Android, motiv pentru care in doar 6 zile aplicatia a fost descarcata de aproximativ 5 milioane de utilizatori, facand-o una dintre cele mai populare aplicatii pentru Android. DA! 5 milioane de utilizatori in doar 6 zile. Pentru o comparatie, ar fi bine sa stiti ca pentru a ajunge la 5 milioane de descarcari pe iOS, aplicatia a avut nevoie de 6 luni de zile. In momentul de fata, aplicatia Instagram este utilizata de peste 30 de milioane de utilizatori.
De ce este atat de populara aceasta aplicatie? Pentru ca iti permite sa faci 3 lucruri diferite, foarte usor, cu doar o singura aplicatie: sa faci fotografii, sa editezi fotografii si sa distribui fotografiile pe cele mai populare retele de socializare: Twitter, Facebook si Tumblr. Aplicatia se poate descarca de aici pentru varianta de iOS si de aici pentru Android.

In urma cresterii semnificative de popularite, Facebook s-a decis ieri sa cumpere compania care a dezvoltat aplicatia pentru nu mai putin de 1 miliard de dolari! Intrebarea care mi-o pun acum este daca Facebook va permite utilizatorilor sa foloseasca in continuare aplicatia si pentru distribuirea fotografiilor pe retelele de socializare rivale, sau va integra aplicatia in Facebook? 

1 comentarii:

Anonim spunea...

It's awesome to pay a visit this web site and reading the views of all friends about this article, while I am also zealous of getting know-how.

Review my homepage - airplane game

Trimiteți un comentariu