12 martie 2012

Cum sa ... cumparam rovinieta online!

Da, stiu, nu vreti sa cumparati rovinieta de nici un fel. Nici offline, nici online, nici galbena .. la fel sunt si eu, consider ca platim prea multe taxe pentru a putea folosi o masina in Romania. Pai in strainatate se plateste rovigneta doar pentru autostrazi, dar la noi ce s-au gandit politicienii: daca nu avem autostrazi, atunci sa punem o taxa pe orice fel de drum :D 
Asa ca, vrem nu vrem, daca circulam in afara localitatii, cumparam rovinieta, pentru a nu plati amenda. BUN! Dar macar haideti sa ne facem viata mai usoara si sa o cumparam online, sa nu mai fim nevoiti sa ne pierdem timpul umbland dupa ea.
Ce trebuie sa facem?
Nimic prea complicat. Intram aici, selectam tipul de autovehicul, data intrarii in vigoare a rovinietei si apasam cu incredere butonul 'Continua'. Apoi, alegem perioada de valabilitate a rovinietei. Dupa toate acestea, mai ramane sa efectuam plata, care poate fi facuta prin transfer bancar, prin plata cu cardul sau prin plata la terminalele Qiwi sau ZebraPay. Mai multe detalii despre metodele de plata le aveti aici. Dupa ce s-a efectuat plata, veti primi o confirmare de emitere rovinieta prin email/sms. 
Simplu si util! Foleseste-ti timpul cu cap!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu